Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Scholier zwaargewond tijdens gymles

Toegevoegd: 01-03-2010, 12.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Daniëlle Gillesse

MIDDELBURG - Bij een sportongeval in sporthal De Voorborch aan de Breeweg in Middelburg is vanochtend een scholier ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwam de scholier rond 10.45 uur tijdens de gymles ongelukkig ten val. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om het slachtoffer, een leerling van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW) vestiging Van de Perre, te helpen.

De gewonde is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over zijn toestand en letsel is nog geen nadere informatie beschikbaar. Ook is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ten tijde van het ongeluk was volgens een woordvoerder van de CSW in de sporthal een vakleerkracht aanwezig.

De klasgenootjes van het slachtoffer zijn na het ongeluk op school opgevangen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (1-3-2010 om 14:37)
Een kleinkind van me had ook een gymongluk op school gehad. Wie denk u dat de school zegt wie verantwoordelijk is? Dat jongentje wat zwaargewond is krijgt gewoon de schuld. Mijn kleinkind had de oefening maar beter moeten uit voeren. Schande. School bestuur. Laat kinderen maar gewoon weigeren!!
Lucien (1-3-2010 om 14:32)
Als het om een leven gaat is dat allemaal helemal niet belangrijk. en sporten is wel gezond maar als je ergens over struikelt kan dit gebeuren.
Ik (1-3-2010 om 14:30)
Frank, was jij erbij toen dit gebeurde? Niet oordelen tot je weet wat er gebeurt is. Toevallig word op de betreffende school prima met de veiligheid omgegaan. Beterschap voor de scholier en voor diens klasgenoten
Jari (1-3-2010 om 14:24)
@Frank: U heeft niet echt een leven he? Ongeluk kan gebeuren, toch? Beetje rare reactie van u.
Mary-Ann (1-3-2010 om 14:13)
Ouders, familie, leraar en klasgenootjes sterkte!
Frank (1-3-2010 om 13:17)
En dan nog zeggen dat sport gezond is voor je! Je zou eens op moeten tellen wat alle sportincidenten de ziektekostenverzekeraars kosten! Bewegen is prima, maar houdt het rustig. Veel beterschap voor de scholier en diens klasgenoten.
Cookie-instellingen beheren