Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier inbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen

Toegevoegd: 01-03-2010, 13.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Afgelopen nacht is op tenminste vier plaatsen en Zeeuwsch-Vlaanderen ingebroken. Inbrekers waren onder andere actief in Terneuzen en Sluis.

In een horecapand op de Markt in Terneuzen is zondagavond ingebroken. Uit het pand werd een onbekend geldbedrag weggenomen. Door de dader(s) werd een deur geforceerd om het pand binnen te komen. De inbraak vond plaats tussen 20.30 en 22.00 uur.


In de Voogdtstraat in Sluis is ook ingebroken afgelopen zondagavond. Omstreeks 22.00 uur werd de inbraak in de woning ontdekt. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een raam naar binnen gegaan. Uit de woning is computerapparatuur weggenomen. De woning werd doorzocht door de inbrekers.

In een woning in de Kamperstraat in Sluis is een inbraak ontdekt die zondag is gepleegd. Omstreeks 23.30 uur werd ontdekt dat er een dvd-speler en sieraden uit de woning waren weggenomen. De dader(s) hebben de toegang van de woning geforceerd om het pand binnen te komen.

In een bedrijf aan de Polenweg in Terneuzen werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. De inbreker(s) kwam(en) het pand binnen door een ruit te breken. Uit het bedrijf werd een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen en een dvd-speler.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750