Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Zeven aanhoudingen voor mishandeling

Toegevoegd: 01-03-2010, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft een onderzoek afgerond naar een openlijke geweldpleging die plaatsvond op 11 januari van dit jaar.


Op die dag is een 13-jarige jongen uit de gemeente Veere mishandeld door 7 andere jongens. De mishandeling vond plaats in Middelburg, in de Henry Dunantlaan. De aanleiding voor de openlijke geweldpleging was dat de jongen, nadat hij een sneeuwbal naar zich gegooid had gekregen, een sneeuwbal teruggooide naar één van zijn zeven belagers.

Hierop bleven de jongens hem achtervolgen en hebben hem diverse malen geschopt, geslagen en in zijn gezicht gespuugd. Het slachtoffer heeft door de mishandeling geen blijvend letsel opgelopen, maar wel de nodige kneuzingen en blauwe plekken.

Op 9 februari zijn alle verdachten aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. Zij kwamen uit Vlissingen (16 jaar, 15 jaar, 14 jaar), uit Middelburg (14 jaar en 15 jaar), uit Zierikzee (15 jaar) en uit Breskens (15 jaar).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (1-3-2010 om 19:59)
Wat een misselijke streek ....met 7 man op 1 bah!! Nu zullen ze jullie alle zeven eens moeten laten voelen wat dat is om met zoveel op 1 af te gaan !!
Mike (1-3-2010 om 19:27)
Helemaal mee eens. Dat soort laf tuig dient keihard aangepakt te worden. Zero tolerance. Punt uit.
J/p (1-3-2010 om 18:56)
Mooi werk van de politie,dat tuig alles laten betalen ,ook de kosten van de politie en de ouders een flinke boete omdat zij hun kinderen niet in de hand hebben, moet maar eens afgelopen zijn dat zinloos geweld jan willem
Cookie-instellingen beheren