Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Parkeerautomaten Middelburg gekraakt

Toegevoegd: 01-03-2010, 18.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen vrijdagochtend 26 februari zijn tussen 04.30 uur en 05.00 uur enkele parkeerautomaten in Middelburg gekraakt. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


Het betreft een automaat in de parkeergarage aan de Kousteensedijk, een automaat in de Geeregarage en een automaat in de Geerepassage. Er zijn duizenden Euro's buitgemaakt.

De politie Zeeland verzoekt getuigen of personen die meer weten van dit misdrijf zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen naar 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (2-3-2010 om 19:16)
@Jan, Videobeelden zijn er misschien wel maar sommige getuigen denken nemen vaak niet de moeite om te bellen met de politie. Een alarm is een optie maar dat kost veel voor een particulier bedrijf en dat risico nemen ze dan maar, tevens zijn ze verzekerd, een keuze die je moet afwegen.
Ghehe (1-3-2010 om 21:34)
Toch maar eens overwegen alleen met chip te kunnen betalen? Actie met meer charme dan een ordinaire straatroof.
Jan (1-3-2010 om 19:22)
Er hangen toch camera's in de parkeergarages? Komt er dan geen alarm binnen in de meldkamer?
Cookie-instellingen beheren