Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand bij speeltuin M'burg

Toegevoegd: 01-03-2010, 21.54 uur
Felle brand bij speeltuin M'burg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een felle brand heeft vanavond voor schade gezorgd bij speeltuin Het Meiveld in Middelburg-Zuid.
 
De brand woedde bij de bebouwing van het speelterrein aan het Meiveldpad. De brandweer kreeg de melding rond 21.00 uur binnen en ging in eerste instantie onder prioriteit twee (geen spoed) ter plekke, maar later werd ook een tankwagen ter plekke gevraagd. Dit voertuig moest echter wel met toeters en bellen uitrukken. Aanvankelijk werd ook gemeld dat het ging om een brandje bij kinderboerderij De Klepperhoeve, maar dat bleek dus onjuist.
 
Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. De oorzaak van de brand is niet bekend. Mogelijk gaat de politie hier nog onderzoek naar doen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-3-2010 om 12:28)
De politie zou eens wat beter rond moeten kijken op en rond het meiveld. Er zijn daar regelmatig hangjongeren die daar hun jointjes roken en overlast veroorzaken. Tis niet het eerste brandje rond het meiveld
R (3-3-2010 om 13:14)
Laatste tijd vinden er een hoop vernielingen/ poging tot inbraak/ inbraak plaats aan gebouwen in het Meiveld. Alleen beetje jammer dat de politie en instanties hier niks aan doen?! TIP voor de politie: misschien regelmatig undercover rondlopen dan heb je zo wat van deze daders te pakken.
Johan Traas (2-3-2010 om 20:27)
Dit betekend voor de kinderen een ramp. Ik hoop dat er bedrijven zijn die zo vriendelijk willen zijn een skelter te schenken aan de speeltuin, zodat de kinderen van de zomer toch kunnen skelteren???
Joor (2-3-2010 om 09:49)
Wat er in brand heeft gestaan is het opberghok met alle skelters daarin en ook nog 2 vriezers. Er zijn nu geen skelters meer voor de kinderen. Ook een flink aantal stoelen zijn gesmolten. Degene die dit op zijn geweten heeft, moet zich zeer diep schamen! Hopelijk worden de daders snel gevonden!
Cookie-instellingen beheren