Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Internationale inzet voor brandje Nieuw Namen

Toegevoegd: 02-03-2010, 07.14 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW-NAMEN - Op de Langestraat in Nieuw-Namen zijn vanochtend brandweerploegen uit Nederland en België samen bezig geweest met het blussen van een brandje.
 
Rond 06.20 uur kwam de melding binnen dat er brand woedde in de straat, gelegen direct aan de Nederlands-Belgische grens. De Zeeuwse alarmcentrale stuurde daarop de blusploeg van Nieuw-Namen ter plekke. Binnen enkele minuten volgde ook een alarmering voor één van de bluswagens van Hulst.


In de tussentijd waren vanuit België ook een hoogwerker en een tankwagen ter plekke gestuurd. Al snel bleek dat er van een binnenbrand geen sprake was. Er woedde een buitenbrand met beperkte omvang.
 
De tankautospuit uit Nieuw-Namen en de tankwagen uit België zijn beiden ter plekke geweest om het vuur te doven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (2-3-2010 om 21:46)
Okee, okee, heb het begrepen, het moet dus gewoon. Mij zul je niet meer horen klagen mannen! Enne, Jeroen, goed advies, dit hebben we dan ook maar gedaan! :-)
Nederland-Belgie (2-3-2010 om 21:27)
Mannen, Van een andere inwoner: Goed bezig wanneer word de eerste steen gelegd voor de Belgisch-Nederlandse kazerne? Heb gehoord dat dit al in een ver gevorderd stadium is? Naam kazerne; Kiel-Namen?
Jeroen (2-3-2010 om 19:28)
Beste inwoner, 6.30u tijd om op te staan :))))
Brandweerman (2-3-2010 om 17:59)
Beste inwoner,ik vind mijn vak heel leuk,maar die toeters en bellen horen hier wel bij.
Firefighter (2-3-2010 om 15:42)
Wanneer een ongeluk wordt veroorzaakt door de brandweer vanwege rijgedrag (bijv. verhoogde snelheid, linksom rond rotondes enz) wordt de brandweerchauffeur aansprakelijk gesteld, omdat het VERPLICHT is met prio 1, met alles erop en eraan te rijden (lichten + sirene)...We blijven wel een HULPDIENST!
Brandweermannetje in ruste (2-3-2010 om 15:27)
Natuurlijk moet dat, een prio1 oproep hoort zo behandeld te worden. De mensen weten ook niet van te voren of het ernst is of niet! Beetje voorbarige reactie.