Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden. Woensdag zonnig en zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Internationale inzet voor brandje Nieuw Namen

Toegevoegd: 02-03-2010, 07.14 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW-NAMEN - Op de Langestraat in Nieuw-Namen zijn vanochtend brandweerploegen uit Nederland en België samen bezig geweest met het blussen van een brandje.
 
Rond 06.20 uur kwam de melding binnen dat er brand woedde in de straat, gelegen direct aan de Nederlands-Belgische grens. De Zeeuwse alarmcentrale stuurde daarop de blusploeg van Nieuw-Namen ter plekke. Binnen enkele minuten volgde ook een alarmering voor één van de bluswagens van Hulst.

In de tussentijd waren vanuit België ook een hoogwerker en een tankwagen ter plekke gestuurd. Al snel bleek dat er van een binnenbrand geen sprake was. Er woedde een buitenbrand met beperkte omvang.
 
De tankautospuit uit Nieuw-Namen en de tankwagen uit België zijn beiden ter plekke geweest om het vuur te doven.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (2-3-2010 om 11:31)
Goed gedaan mannen alleen jammer dat dat op dat tijdstip (geen kat op de weg) met zoveel toeters en bellen moet. De afgelopen periode al 3*. Heel de boel wakker! Is dit nodig!