Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee woninginbraken in Terneuzen

Toegevoegd: 02-03-2010, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Maandag zijn tussen 's ochtend 08.30 en 's avonds 20.30 uur twee Terneuzense woningen het doelwit geworden van inbrekers.

Tussen 08.30 en 16.30 uur werd er ingebroken in een woning in de Irenestraat. Hier werd een deur geforceerd en uit de woning werden computerapparatuur en sleutels gestolen.

Een woning in de Akkerwindelaan werd maandag tussen 17.30 en 20.30 bezocht. De inbreker(s) werd(en) gestoord door de bewoner, die, toen hij thuiskwam licht zag in zijn huis. Toen hij de woning binnenging, was deze echter al verlaten. Kasten in de woning waren doorzocht en ook hier werd computerapparatuur weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (4-3-2010 om 11:26)
Ze zijn 2 jaar geleden ook bij ons binnen geweest en nog steeds niks gevonden. je zou ze toch wat willen aandoen. T zijn gewoon eikels die te lui zijn om te werken , een hele dag in hun nest liggen zodat ze 's nachts kunnen gaan roven stelletje klaplopers , hoop voor hun dat karma bestaat !
Petrus (3-3-2010 om 17:24)
En ook gisteravond was het weer raak; in een woning van eerlijke hardwerkende mensen die een paar uurtjes van huis waren. Schoften zijn het! Levenslang opsluiten in een werkkamp want na proces-verbaal of taakstrafje gaan ze weer gewoon op dezelfde voet verder. Iemand die het spuugzat is!
Anoniem (2-3-2010 om 17:20)
Ze moeten met hun poten van een ander mans spullen afblijven ik hoop dat de dader of daders gepakt worden weet je wat ze moeten invoeren bij diefstal handen afkappen dat zal ze leren nee hier krijg je een waarschuwing of boete en hup ze gaan weer vrolijk verder