Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lijnbus vast na aanrijding Krabbendijke

Toegevoegd: 02-03-2010, 16.05 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Een lijnbus van Connexxion is vanmiddag vast komen te zitten na een aanrijding met letsel in Krabbendijke.

Rond 14.20 uur kwamen een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing op de Oude Rijksweg (N289). De weg raakte gestremd en daarom moest het verkeer ter plekke draaien. Ook passerende lijnbussen moesten draaien. Eén van de bussen kwam vast te zitten en moest met behulp van een tractor worden losgetrokken uit de berm.

Voor zover bekend is één betrokkene van het ongeluk gewond geraakt. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De beide voertuigen raakten beschadigd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (5-3-2010 om 22:52)
Ik wens de bestuurder van de auto beterschap toe.
Kees (4-3-2010 om 20:30)
Het is tijd dat dit stuk weg langs krabbendijke en kruiningen 60 a 70 km wordt is het klaar met dat gevlieg heb je ook minder ongelukken er zitten hier bij krabbendijke ook maar 12 afslagen in 2 km weg daarom rijden we 80
Robster (2-3-2010 om 22:28)
Ai, zo te zien had de bestuur(d)(st)er geen gordel om aan het sterretje in de ruit te zien op foto 2.
Arie (2-3-2010 om 22:11)
Kan toch makelijk op dat bedrijfen terein draaien... mocht zeker niet van de politie.. die lui zetten heel de boel af en je moet maar zien hoe je der weg komt.. met de gevolgen...