Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 02-03-2010, 16.24 uur
Schade bij botsing in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schepenenlaan in Middelburg is vanochtend blikschade onstaan. Niemand raakte gewond.

Rond elf uur kwamen volgens de politie na een voorrangsfout twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising Schepenenlaan-Pieter Duvelaer van Campenstraat. Eén van de auto's kwam door de botsing met de voorzijde tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De politie had vanmiddag nog geen gegevens van de betrokkenen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (3-3-2010 om 18:43)
Waarom moet de politie komen? dit kun je toch simpelweg zelf oplossen. blikschade is geen politie klus hoor
Job (3-3-2010 om 14:55)
Ja gisteren hier ook in de straat alleen reed er een bestuurder weg.Hele paal scheef.Inderdaad de zoek het zelf maar uit regel was ook hier van toepassing.
Bewonerschepenenlaan (3-3-2010 om 06:48)
Het zal niet de eerste en de laatste keer zijn, er word nog steeds in de schepenenlaan te hard gereden. een 30 kilometer zone !! en geparkeerde auto,s in de bocht die het zicht belemmeren
Bewoner Schepenenlaan (2-3-2010 om 20:15)
Typisch geval van 'daar komt de politie niet meer voor' schadeformuliertje invullen en zelf afhandelen werkt prima in deze 'regel het allemaal zelf maar maatschappij' ik wens de bestuurder van de witte auto veel plezier met zijn spierpijn en eventuele wiplash!