Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Driehonderd kilo koper gestolen

Toegevoegd: 02-03-2010, 19.06 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Aan de Koegorsstraat in Sluiskil is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een bedrijfspand.

Uit het pand werden diverse goederen weggenomen. Het ging onder meer om 300 kg aan koperen leidingen. Het schadebedrag is niet bekend.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (3-3-2010 om 15:52)
Het word maar weer is herhaald: Mensen, moeten zich beter gaan verdedigen in dit land. heb je de finaciele omstandigheden niet om camera's te kopen of feen alalm: een stel 'boerenganzen' kunnen ook zeer waaks zijn! en zij kosten niet veel in onderhoud!
Idee (2-3-2010 om 19:43)
Het lijkt wel alsof er steeds meer ingebroken wordt. Ik hoor het ook al van mensen die ik ken. Het gebeurt gewoon vlak bij. Gisteren weer in een paar woonhuizen. Het wordt tijd dat we als bewoners aan de politiek laten zien, zodat er iets aangedaan wordt! Buurtbewaking voor elke buurt in Terneuzen?
D`n boeren knol (2-3-2010 om 19:26)
Ja het is niet normaal meer er word gestolen bij de vleet. electro geld koper enz. Allemaal naar die 3e handslanden. allehoewel ze hier er ook wat van kunnne.