Weerbericht:
In het westen zonnig, elders perioden met zon. Vannacht mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongeman mishandeld in Sas van Gent

Toegevoegd: 02-03-2010, 21.36 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 17-jarige jongen in Sas van Gent die plaats vond op 26 februari 2010.

Op vrijdag 26 februari omstreeks 16.30 uur zat de jongen op het Bolwerk op een bankje bij de bushalte te wachten op de bus. Hij werd zonder aanleiding in elkaar geslagen door een tweetal jongens. Een derde jongen stond een eindje verderop. Op het moment dat een bus kwam aangereden, liep het drietal weg richting het Suikerplein. Het slachtoffer is voor behandeling naar de Huisartsenpost gegaan.

De politie heeft een signalement van de daders. Eén jongen heeft een getinte huidskleur en is ongeveer 22 jaar. De andere jongen heeft een donkere huidskleur en is circa 18 jaar.
 
 
Misschien hebben passagiers van de bus of omwonenden van het Bolwerk de mishandeling gezien. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mila (3-3-2010 om 14:05)
Wie doet nou zoiets! Snap niet wat dat voor nut heeft, en dat zonder aanleiding. Hoop dat de vedachten snel gevonden worden, ik zou me daar niet echt meer op mijn gemak voelen.
Dima (3-3-2010 om 13:15)
En weer !!! zijn het jongens met een getinte huidskleuir....ik wil niet discrimineren maar alles wijst tegenwoordig helaas naar getinte daders !! Er is iets GOED MIS ...... sterkte voor dit slachtoffer!De daders mogen van mij enkele maanden vast komen te zitten!!
Sasser (3-3-2010 om 12:33)
Jongen zonder aanleiding in elkaar geslagen, daders getint en donker: het gaat lekker in Nederland mensen. Ga vooral stemmen vandaag en zorg dat dit soort tuig wordt afgestraft
Ikke (3-3-2010 om 10:20)
Waar gaat het toch naar toe. beterschap jongen.
MEL (3-3-2010 om 08:49)
Zal wel uit dat bekende groepje dat Sas terroriseert zijn zeker. Wanneer wordt daar eens werk van gemaakt. Camera's in de buurt van de haltes. Er hangt daar altijd "jeugd" rond.
An (3-3-2010 om 08:44)
En dit is waarom we nu naar de stembus moeten, meer blauw op straat. Zero tollerance beleid. Dit moet toch niet kunnen dat je op de bus zit te wachten en in elkaar geslagen wordt. Aub. geef ons meer en meer politie op straat.