Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een vlissinger (3-3-2010 om 11:34)
Op 24-02-10 is er ook een vrouw geslagen in het nollebos ook op een dinsdagmiddag, zal het de zelfde man zijn geweest??
Nouja (3-3-2010 om 11:30)
Dat klinkt alsof die vrouw degene is die de eerste klap uitdeelde. Als die man het gegrom als een aanval op zijn pup interpreteerde; natuurlijk schopt hij hem dan weg! Die puppy kan zich toch niet verdedigen tegen een volwassen hond. Dat is geen reden om iemand te gaan slaan, vragen om problemen.
Cookie-instellingen beheren