Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nollebos (4-3-2010 om 20:42)
Dus die man is in dit geval helemaal niet fout, die mevrouw is fout!! Hond vasthouden, want de volgende pup is wel het haasje, arm beestje die de volgende zal zijn! En meneer ook aangifte doen! dat is uw goed recht!
In het nollebos (4-3-2010 om 20:41)
Eigenlijk moet je overal je hond aanlijnen, als je hond niet te vertrouwen is, dan moet je dat zeker doen. Als een volwassen hond een pup aanvalt, dan is er iets mis, dan hoor je je hond zeker aangelijnd te hebben!!
Japiejo (4-3-2010 om 18:59)
Beetje omgedraaide wereld; de vrouw slaat de man, die slaat / schopt vervolgens terug, en de vrouw doet aangifte van mishandeling?????? duidelijk geval van uitlokking zou ik zeggen.... die vrouw mag blij zijn, dat die man geen aangifte doet !
Chicka68 (4-3-2010 om 18:43)
@Arie: wat een onzin-antwoord! Verbod op honden? Nee! Waarom dan geen verbod op mensen die geen dier waard zijn? Verbod op agressie, verbod op gebrek aan respect. Het begint bij jezelf. De vrouw verdedigt de hond, die werd geschopt en zich niet kan verdedigen. Straf de dieren/mensen-mishandelaar!!!
Oscar (4-3-2010 om 17:44)
Goeie mikkie mensen! en dan wordt er maar gezeurd over 'de jeugd van tegenwoordig'!! laten de oude(re) mensen eerst maar s op zichzelf letten!!!!! als zij elkaar gaan slaan en schoppen omdat de honden in gevecht raken, is het dan verwonderlijk dat de jeugd agressiever wordt?
Een dierenvriend (4-3-2010 om 17:10)
Tja honden reageren nu eenmaal op elkaar....maar misschien had ie zn pup ff kunnen oppakken ipv meteen schoppen .. wat moeten we nu gaan doen ? een stok meenemen bij t uitlaten van je hond , word steeds gekker , korte lontjes hoor
Cookie-instellingen beheren