Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (4-3-2010 om 15:49)
Arie heeft gelijk, blijkbaar kunnen de baasjes zichzelf niet normaal gedragen, de landelijke trend in de politiek is dan een totaalverbod. verbieden maar, het geeft meer overlast dan hangjongeren en straatterroristen, dus ; verbieden maar. dat is nog eens besturen VOC stijl.
Fugazzi (4-3-2010 om 15:45)
Allemaal stoere praatjes, maar houd u hond gewoon maar buiten mijn schop bereik en niet anders. U bent verantwoordelijk voor uw hond, en de dame die aangifte heeft gedaan moet zelf worden aangeklaagd omdat ze zelf bekend als eerste een geweldsmisdrijf pleegt. de dader is het slachtoffer, ja ja.....
Tja (4-3-2010 om 14:58)
Ben zelf een honden "bezitter" maar eerlijk is eerlijk....honden horen aangelijnd. Volwassen honden grommen zelden tegen pups, dus wat speelde zich hier af? Meneer had beter niet kunnen schoppen, Mw. had beter excuses kunnen aanbieden. Jammer dat iedereen tegenwoordig zo'n kort lontje heeft.
Ans (4-3-2010 om 13:41)
Je hond aan de lijn houden en dan heb je al een boel opgelost. Alleen wel vreemd dat het telkens in dat bos mishandelingen plaats vinden. En die vrouw moet dr niet aanstellen want zij sloeg immers eerst. Ja van schrik zou ik de hond ook n trap hebben gegeven,stel je voor dat die je hondje pakt!
Luc (4-3-2010 om 13:35)
Voor alles mensen die zo dom denken ik zal een hond ook schoppen er zijn genoeg honden die naar een andere hond of puppy blaft als je dan elke hond een schop geeft hoop ik dat de hond zelf jullie eens pakt. ze moesten mijn hond eens schoppen!
Jan (4-3-2010 om 13:34)
He mensen waar gaat dit over!! Iedereen die heeft gereageerd heeft wel wat maar er word nergens over respect gesproken,want dat is ver te vinden tegenwoordig,en we weten het allemaal EIGEN RECHTER SPELEN MAG NU EENMAAL NIET al zou je het allemaal wel willen maar gebruik je gezonde verstand
Cookie-instellingen beheren