Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur

Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.

De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-3-2010 om 17:05)
De vrouw sloeg eerst en dan nog aangifte doen van mishandeling als ik de man was deed ik aangifte tegen haar
Grasman (5-3-2010 om 12:45)
Gewoon gelijk arresteren die mevrouw omdat ze zelf bekend een geweldsmisdrijf te hebben gepleegd. Helaas moet er wel iemand zijn die aangifte doet ook al heeft justitie de bewijslast al zwart op wit gekregen.
Boswandelaar (5-3-2010 om 02:36)
Maar een feit blijft, het blijven dieren en die kunnen onvoorspelbaar zijn en daar heb je als baas rekening mee te houden!!! ps. ben zelf ook hondenbezitter
Boswandelaar (5-3-2010 om 02:32)
Wat een tumult, was zelf getuige niet gezien wel gehoord. T was op dat moment ook best druk in het park en er zullen dus wel genoeg getuigen zijn. DUS IEDEREEN DIE ZIJN WOORDJE AL KLAAR HEEFT, HEEFT KENNELIJK ZIJN ROEPING GEMIST: RECERCHEUR.
Arie (4-3-2010 om 22:56)
Inderdaad Oscar, zo is het maar net, gewoon keihard aan pakken die ouderen.. Wie moeten immers jongeren het voorbeeld geven? Juist. 2x zo hard straffen dus!
Boris (4-3-2010 om 21:40)
Zo te zien is ARIE een hondenhater. De eerste de beste die mijn hond een trap verkoopt is nog niet jarig. trouwens al schopt hij/zij een andere hond moet ik ook niet flikken.