Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Aanhouding in Vlissingen

Toegevoegd: 03-03-2010, 14.27 uur
Door: Danielle Gillesse
VLISSINGEN - In de Korenbloemlaan in Vlissingen werd woensdag rond 00.15 uur een 21-jarige Amsterdamse automobilist aangehouden.


De man reed zonder geldig rijbewijs en was in het bezit van twee zakjes hasj, in totaal 1,71 gram. Omdat de man al een paar keer eerder was betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs, werd de auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-3-2010 om 20:11)
als ze geen rijbewijs hebben, gelijk in beslag nemenof id kaart, het zijn altijd dezelfde ,de boete kan niet hoog genoeg ,zijn strenger optreden
Vrijheid (3-3-2010 om 18:09)
Waarom wordt zijn vrijheid niet in beslag genomen?
Dr.acula (3-3-2010 om 15:39)
Goed gedaan politie,maar nu ook niet meer teruggeven,maar dat ligt jammer genoeg niet aan de politie. ook met brommers moet dat gebeuren dan word de mentaliteit wel anders.
Cookie-instellingen beheren