Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Jongens aangehouden na vernieling in Goes

Toegevoegd: 02-02-2006, 15.15 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Drie jongens van 15 en 16 jaar, afkomstig uit Goes en de gemeente Goes, zijn gistermiddag rond 16.00 uur aangehouden, omdat zij de muur van een schuur aan de Oosthavendijk in Wilhelminadorp hadden vernield.

De jongens waren de zolder van de schuur opgeklommen. Helaas viel de ladder, waarop zij naar boven geklommen waren, om en was er geen mogelijkheid meer om naar beneden te komen. Hierop gaf een van de jongens een trap tegen de muur van de schuur. Hierdoor ontstond een gat in de muur.

Helaas kwam de muur uit in een slaapkamer van een naast de schuur gelegen woning. De bewoners waren niet zo gecharmeerd van het gat in hun muur. Zij belden de politie die de jongens aanhield. Zij zijn op het bureau verhoord en worden vermoedelijk doorverwezen naar Bureau HALT.

Een schadebedrag is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren