Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geld en spullen weg na inbraak Terneuzen

Toegevoegd: 05-03-2010, 23.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tussen donderdagmiddag 15.30 uur en donderdagavond 21.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen.


Uit de woning zijn honderden euro's en computerapparatuur met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen. Er is een raam geforceerd.

Het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanny (6-3-2010 om 12:35)
Het blijft maar duren! Kunnen ze daar nu eens niet een paar mannetjes opzetten ipv met 20 man een alcoholcontrole te doen! Het wordt echt tijd dat ze die lui eens een keer pakken!
Erik (6-3-2010 om 11:57)
Ik geef je een tip om inbraken te voorkomen zet trailiewerk om je huis heen met 12.000 stroom op en dan weet je 100% zeker dat je bij jou niet inbreken.
Eliza (6-3-2010 om 09:37)
Hoevaak nog?je durft straks je huis niet meer uit! Waar is de wijkagent nog nooit gezien !en zijn ze wel op zoek .naar die schurken Na de inbraken vorige week in onze wijk was ik al geschrokken maar nu is het wel heel dichtbij.
Piet (6-3-2010 om 09:26)
Terneuzen wordt nogal geteisterd door een inbraakgolf geloof ik. Tuig is het! Wordt tijd dat ze betrapt worden en dat er iemand voor eigen rechter speelt. Als ze hier komen gaat de hond los en die gaat z'n gang maar. Niks geen medelijden met dit soort zielige mensen.
Cookie-instellingen beheren