Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Onderzoek drama nog in volle gang

Toegevoegd: 07-03-2010, 10.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het politie-onderzoek naar het familiedrama in een woning aan de Oesterstraat in Zierikzee is nog in volle gang.


De politie heeft de afzetting in de straat ingekrompen, maar de technische recherche is nog steeds bezig met het zoeken naar sporen. Ook zijn er zeilen rondom de woning geplaatst die het zicht ontnemen. Het grasveld aan de Kreeftstraat waar na de ontdekking van het drama een zwaargewonde man werd gevonden is afgezet en wordt bewaakt door twee politiewagens.

Het Openbaar Ministerie (OM) en de gemeente Schouwen-Duiveland geven om 11.00 uur vanochtend een gezamenlijke persconferentie in het gemeentehuis in Zierikzee. Hopelijk wordt dan ook meer duidelijk over het aantal slachtoffers, hun identiteit en de toedracht van het drama.
 
Zie ook:
- Veel problemen in gezin Zierikzee (07-03-2010)
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)
- Doden bij familiedrama in Zierikzee (07-03-2010)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suzanne (7-3-2010 om 13:16)
Ik vind het echt vreselijk wat er is gebeurd! Sterkte voor familie vrienden en kennisen.
Zorgmedewerker (7-3-2010 om 13:10)
Wat verschrikkelijk voor de overlevenden!!! Moeder heeft wanhopige pogingen ondernomen om haar kinderen te beschermen, maar niemand die daar naar geluisterd heeft. Hoe is het toch mogelijk dat deze man lang geleden al niet gewoon is opgesloten, voor mijn part in een inrichting...!!!!!
Linda (7-3-2010 om 13:07)
Het is heel erg wat er gebeurd is. Ik wens de omgeving en kennissen veel sterkte toe
Arjan (7-3-2010 om 12:32)
Waar gaat dit naar toe hier in Zeeland? Wens de familie heel veel sterkte met dit verlies en ik hoop dat Den Haag eens goed kijkt naar dit landelijk probleem.
WIM (7-3-2010 om 12:26)
Tuurlijk proefverlof he? Ja er was al maanden bekend dat deze man niet spoorde...Bedankt regering!!! van niks .sterkte aan de nabestaanden.
Magda (7-3-2010 om 11:35)
Na vele hulpvragen en zelfs een interview over de gevaarlijke situatie gebeurde er dus niets! Hoe vaak moet een moeder in nood in zeeland om hulp roepen voor ze gehoord wordt?! Flinke misser van de zeeuwse "hulp"verlening,met verschrikkelijke gevolgen voor dit gezin...
Cookie-instellingen beheren