Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 179 km

Onderzoek drama nog in volle gang

Toegevoegd: 07-03-2010, 10.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het politie-onderzoek naar het familiedrama in een woning aan de Oesterstraat in Zierikzee is nog in volle gang.


De politie heeft de afzetting in de straat ingekrompen, maar de technische recherche is nog steeds bezig met het zoeken naar sporen. Ook zijn er zeilen rondom de woning geplaatst die het zicht ontnemen. Het grasveld aan de Kreeftstraat waar na de ontdekking van het drama een zwaargewonde man werd gevonden is afgezet en wordt bewaakt door twee politiewagens.

Het Openbaar Ministerie (OM) en de gemeente Schouwen-Duiveland geven om 11.00 uur vanochtend een gezamenlijke persconferentie in het gemeentehuis in Zierikzee. Hopelijk wordt dan ook meer duidelijk over het aantal slachtoffers, hun identiteit en de toedracht van het drama.
 
Zie ook:
- Veel problemen in gezin Zierikzee (07-03-2010)
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)
- Doden bij familiedrama in Zierikzee (07-03-2010)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lesley (7-3-2010 om 11:00)
Sterkte Hydar!!!!
Cookie-instellingen beheren