Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 121 km

Veel problemen in gezin Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 11.58 uur
Foto 1 van 1

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (8-3-2010 om 11:40)
Tuurlijk kunnen we wel steun betuigen maar denk je dat die vrouw daarop zit te wachten?haar aggresieve man hebben ze gewoon weer vrijgelaten.schandalig degene die daar voor heeft gezorgd!!!!
Zoop (8-3-2010 om 10:59)
Gezien dat de overheid in deze situaties geen kans ziet om een poot uit te steken moet ik concluderen dat nederland net zo erg is als andere landen waar men hier zo een schande over spreekt i.v.m. vrouwenrechten. Op papier is die er wel, maar feitelijk knijpt men een oogje toe en doet niets. BAH !
Koosje (8-3-2010 om 10:39)
Hoe is het nu mogelijk naar jaren gweld tegen gezinsleden, en dan netto 3 maanden krijgen. Typisch nederlands, en maar thee drinken oftwel pappen en nathouden......Wanneer worden ze in Den Haag eens wakker...
M (8-3-2010 om 10:25)
Gewoon diep diep triest dit! Justitie faalt weer voor de ZOVEELSTE keer! Gewoon LEVENSLANG! als jij je dochter sexueel misbruikt al helemaal! en waarom doen ze nooit iets als vrouwen om HULP schreeuwen!?!?!?!!
Een moeder (8-3-2010 om 08:38)
@toni je heb helemaal gelijk! sterkte voor de nabestaande...en de hulpverleners...... In goes kan wel iemand onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis worden vervoerd , maar voor deze familie is t te laat !!!!!
Achter de feiten aanlopen (8-3-2010 om 01:24)
Kijk...de zogenaamde wet die beschermt u...nou geloof me..justitie heeft het veel te druk om kruimeldieven te pakken...en dat kost gewoon 2 levens van onze maatschappij....dit had voorkomen kunnen worden!
Cookie-instellingen beheren