Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 79 km

Veel problemen in gezin Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 11.58 uur
Foto 1 van 1

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japiejo (7-3-2010 om 23:01)
Zouden deze 2 heren en dame op de foto ook de moed hebben, om de moeder in haar ogen te kijken, en te vertellen dat hun systeem gefaald heeft? Waarschijnlijk niet...... in en in triest !
Kees (7-3-2010 om 22:19)
In mijn optiek heeft de overheid opnieuw hopeloos gefaald. Diep triest. Wel héél belangrijk dat bejaarden een geldig legitimatiebewijs moeten tonen voordat ze mogen stemmen. Dit land is een farce. Mijn condoleances aan de nabestaanden en ik hoop dat ooit het leven weer enigszins dragelijk kan zijn.
Bert (7-3-2010 om 21:52)
Laten we eens stoppen met vingers te wijzen naar instanties of zeggen wie wat wel of niet had moeten doen. Dit drama wens je niemand toe, en juist daarom eerst maar eens nadenken over wat er gebeurt is. Consequenties trekken kan straks ook, maar daar zijn betrokkenen zelf verantwoordelijk voor.
Anoniem (7-3-2010 om 21:00)
Wat een die kerel hij had zichzelf kapot moeten schieten en ze kinderen en vrouw met rust moeten laten ik wens de fam veel steun toe
San (7-3-2010 om 20:40)
Waarom...??? Veel sterkte voor nabestaanden en betrokkenen bij deze hartverscheurende tragedie die wellicht voorkomen had kunnen worden. Het leven zal voor hen nooit meer hetzelfde zijn. Laat het een eye-opener zijn voor de betrokken instanties en justitie...
Jos (7-3-2010 om 20:25)
Voor de zoveelste keer kan ik weer de conclusie trekken dat veel rechters niet van deze wereld zijn! Deze betreffende "alles wetende" rechter heeft wel een paar doden op zijn geweten. Maar zal hij daar wakker van liggen? Ontslagen die rechter! Wilders bedoelt ALLE gespuis zwaar straffen.
Cookie-instellingen beheren