Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Veel problemen in gezin Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 11.58 uur
Foto 1 van 1

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peelander (7-3-2010 om 19:34)
Hulpverlening doet niks tot weinig behalve rapportjes schrijven evalueren en naevalueren. Dat het soms misloopt noemen ze dan een incident. Nu hebben ze weer genoeg te evalueren diep triest met de hulpverlening. Ze hadden toch een begeleidingstraject.
Jan (7-3-2010 om 18:38)
Wie is hier nu de schuldige: het OM en de gene die deze rechten maken EN hebben dit nu al diverse malen meegemaakt wie moet er nu eens wakker worden gemaakt zo gaat het niet langer, nu zijn er weer onschuldige mensen het slachtoffer. Weer grote fouten bij het OM, rechtbank etc.
Mich (7-3-2010 om 18:11)
Wat heeft wilders hier in god's naam mee te meken. Daar gaat het nu toch niet over. Het is gewoon erg, Irakees of niet. Zulke dingen mogen gewoon niet gebeuren maar echt voorkomen kan je het ook niet altijd.
Tim (7-3-2010 om 18:01)
Als deze moeder in de politiek had gezeten, dan had ze al lang bescherming gehad. Maar als "gewonen " burger komt deze hulp altijd achteraf, dus te laat. Heel veel sterkte voor de moeder en haar zoon.
Een zeeuw (7-3-2010 om 17:44)
Weer een gezin naar de kloten ja daar moeten ze in grijpen van jeugt zorg dan had het zin vol geweest. En geen kinderen weghalen uit een gezin waar het niet moet. En maar zeggen dat jeugt zorg oo zo goed is na ik kots er van
Ales (7-3-2010 om 17:03)
M. inderdaad geef steun aan de de famillie. Ben ook voorstander van wilders maar dit slaat alles iedereen is gelijk dit doe je niet . zeker geen kinders. ga dan alleen zelfmoord plegen. de moeder en zoon heel heel veel sterkte met dit verlies
Cookie-instellingen beheren