Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 07-03-2010, 17.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed.


Rond 02.20 uur is een 27-jarige automobilist uit Vlissingen gecontroleerd tijdens een alcoholcontrole aan de Poelendaelesingel in Middelburg. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Rond 04.35 uur werd een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen op de Laureijnstraat in Philippine gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder ruim 2,6 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ties (8-3-2010 om 10:18)
Deze twee automobilisten hun rijbewijs nooit meer terug geven, want dat drinken zullen ze later toch ook weer gaan doen
Romeo (7-3-2010 om 21:40)
Zet het alcoholpromillage op nul.Alcohol en verkeer gaan niet samen.
Cookie-instellingen beheren