Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man vlucht na aanrijding in Goes

Toegevoegd: 07-03-2010, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Westwal in Goes heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden. Eén van de betrokkenen ging er vandoor maar kon later worden opgepakt. Hij had te veel gedronken, had geen rijbewijs en bezat softdrugs.


De botsing vond rond 23.00 uur plaats op de Westwal. Een 26-jarige automobilist uit Schiedam reed over de Westwal, komende uit de richting van het Admiraalplein. Op de T-splitsing met de Zusterstraat kreeg hij geen voorrang van een auto die, vanuit de Zusterstraat, de Westwal opreed.

De Schiedammer en de 19-jarige bestuurder van de andere auto, uit de gemeente Borsele, spraken af de aanrijding af te handelen op een nabij gelegen parkeerterreintje. De 19-jarige automobilist reed hierop echter hard weg in de richting van het station. De politie trof de 19-jarige man in de auto aan op het busplein.

Uit ademanalyse bleek dat hij ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Ook was hij in het bezit van een gebruikershoeveelheid softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (7-3-2010 om 18:14)
Proces Verbaal? Opbergen die rotzooi! Of doet de politie liever zaken in het geven van een lolly met: "Dat mag je nooit meer doen hoor!"
Cookie-instellingen beheren