Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar woninginbraken

Toegevoegd: 08-03-2010, 11.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar twee woninginbraken in Kats en Axel.


Tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagochtend 06.10 uur werd er ingebroken in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Axel. Uit de woning zijn vele honderden euro's, computerapparatuur en geluidsapparatuur met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen zaterdagmiddag 14.00 uur en zondagochtend 11.05 uur is er ingebroken in een woning aan de Hamerstedestraat in Kats. Uit de woning is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is geen braakschade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cowboy Billy (10-3-2010 om 13:37)
@Jaap: blijkbaar ben je nooit in de USA geweest: in grotere steden zijn daar hele wijken waar je als blanke niet onbeschadigd uitkomt. Andere wijken zijn levensgevaarlijk voor kleurlingen of niet-bendeleden. Straffen alleen helpt niet... ..(helaas?; zou het een stuk eenvoudiger maken)
Jaap (8-3-2010 om 15:57)
Ja mensen roep maar: ZWAARDER STRAFFEN !!" in Amerika straffen ze VEEEL zwaarder. Daar kun je tenminste gewoon door wat voor buurt dan ook s'avonds over straat zonder lastig gevallen worden. Daar zal niemand inbreken of wat voor crimineel gedrag ook vertonen want dan wordt je zwaarder gestraft..
Fred (8-3-2010 om 12:43)
Als men de dader (s) vind, moet men hetzelfde systeem toepassen als in de arabische landen. Hand eraf hakken. Dit zal menige notaire inbreker in de toekomst wellicht afschrikken.
Cookie-instellingen beheren