Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Dronken man veroorzaakt ongeluk

Toegevoegd: 08-03-2010, 11.58 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden die onder invloed een aanrijding had veroorzaakt.
 
De politie kreeg rond 03.10 uur de melding dat een er auto in de Dorpsstraat in Breskens tegen meerdere geparkeerd staande auto's was aan gereden en dat de bestuurder te voet was vertrokken.
 
Agenten die een kijkje gingen nemen zagen inderdaad een flink beschadigde auto, verlaten, op de Dorpsstraat staan. Enkele auto's die aan de Dorpsstraat geparkeerd stonden waren beschadigd. De eigenaar van de auto, een 40-jarige man uit Breskens, is rond 03.35 uur in zijn woning aangehouden.
 
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (8-3-2010 om 16:20)
Ach mathijs, ze doen al genoeg controles,maar er zijn gewoon meer en meer stommerikken die dronken achter stuur gaan zitten, het neemt toe,te hard rijden,teveel alcohol op.... want iedereen denkt dat ie het kan...not..
Engeltje (8-3-2010 om 14:52)
Het had eens anders moeten aflopen zulke mensen komen altijd weg met een boete. Er had ook een dode kunnen vallen en wat dan? Rijbewijs afpakken en de schade laten betalen.
Matthijs (8-3-2010 om 12:32)
Zolang de politite de prioriteit moet leggen bij staatskasspekken (flitsen) en niet bij verkeersveiligheid (alcoholcontroles) zullen er dronken bestuurder blijven die ongelukken veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren