Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man veroorzaakt ongeluk

Toegevoegd: 08-03-2010, 11.58 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden die onder invloed een aanrijding had veroorzaakt.
 
De politie kreeg rond 03.10 uur de melding dat een er auto in de Dorpsstraat in Breskens tegen meerdere geparkeerd staande auto's was aan gereden en dat de bestuurder te voet was vertrokken.
 
Agenten die een kijkje gingen nemen zagen inderdaad een flink beschadigde auto, verlaten, op de Dorpsstraat staan. Enkele auto's die aan de Dorpsstraat geparkeerd stonden waren beschadigd. De eigenaar van de auto, een 40-jarige man uit Breskens, is rond 03.35 uur in zijn woning aangehouden.
 
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (10-3-2010 om 07:29)
De politie kan niet op elke weg en elke hoek van de straat iedere minuut aanwezig zijn. Degene die de beschonken man nog drank geven, moesten beter weten. Sleutel innemen en taxi bellen of geen alcohol meer verkopen. Ik weet wel het is lastig om dat bij een bekende te doen, maar het risico is groot
Marijke (8-3-2010 om 18:38)
Ook ik was zaterdagavond bijna slachtoffer van roekeloos rijden op de weg terneuzen sluiskil iemand ging daar 3 auto,s in halen ik kon hem ternauwernood ontwijken om af te remmen en in de kant te gaan anders waren er zeker 4 doden gevallen en was het leed niet te overzien .
MotoRob (8-3-2010 om 18:33)
Laat hem de schade aan de geparkeerde auto's lekker uit eigen zak betalen, dan kan deze loser voorlopig geen alcohol meer kopen en dronken rondrijden.
Mary (8-3-2010 om 18:10)
De politie kan ook niet overal gelijk controleren he.Vrijdagavond was het alcohocontrole in Schoondijke aan de rotonde.Alles wat van Breskens kwam werd gecontroleerd.Moeten ze veel vaker doen overal.
Hennie (8-3-2010 om 17:42)
Ach Matthijs, als iedereen zich gewoon aan de regels zou houden, had de politie tijd over en had niemand problemen. Ook jij niet want dan werd je niet geflitst!
Moor (8-3-2010 om 16:53)
Zelf heb ik voor zulke ,,daders,,(voor hetzelfde geld rijden ze iemand dood !)de beste oplossing en dat de beste straf...geen rijbewijs teruggeven. Ga maar lopen dat is nog beter voor de gezondheid dan je eigen het lazarus drinken en de politie heeft dan meer tijd en zorg voor andere zaken over
Cookie-instellingen beheren