Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Celstraf geëist voor poging doodslag

Toegevoegd: 08-03-2010, 16.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 28-jarige man uit Hoek is vandaag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan tien voorwaardelijk, toezicht door de reclassering en een therapeutische behandeling om zijn agressie te regelen geëist voor poging doodslag en bedreiging.


De relatie tussen een 28-jarige man uit Hoek en zijn vriendin liep niet van een leien dakje. Zijn vriendin verdacht hem ervan dat hij nog steeds diepere gevoelens voor zijn ex koesterde en daarover ontstonden de nodige ruzies. De vriendin op haar beurt en zijn ex besteedden de nodige tijd achter de PC om elkaar al dan niet via Hyves het leven zuur te maken. Ook daar ontstonden tussen de Hoekenaar en zijn vriendin ruzies over omdat hij vond dat ze daar maar eens moest ophouden.

Op 11 oktober ging het mis. Het stel had weer eens ruzie, de Hoekenaar werd het zwart voor de ogen. Hij pakte haar bij de keel en kneep die dicht. Een dag later zou hij haar met een mes hebben bedreigd. Maar dat, zo vertelde hij de rechters, had ze verkeerd begrepen. Hij had haar een mes gegeven omdat hij iemand aan de deur hoorde en dacht dat deze kwade bedoelingen had. Met het mes zou zij zich kunnen verdedigen. Op 22 maart is de uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-3-2010 om 07:49)
Wat is nu 8maanden moet er eerst weer wat gebeuren meneer de rechter ik hoop dat hier nu eens iemand wakker is want hier komt anders weer een ander drama uitvoort straks,en dan word er weer een onschuldig slachtoffer gemaakt deze vent moet verlopig maar eens een 5jaar nadenken wat hij heeft gedaan
Cookie-instellingen beheren