Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Eis: Cel voor inrijden op persoon

Toegevoegd: 08-03-2010, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 25-jarige man uit Hulst is vandaag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van een zes maanden cel plus zes maanden voorwaardelijk geëist.

Daarnaast eiste de officier van justitie verbeurdverklaring van zijn auto en een rijontzegging van een jaar krijgt. Ten slotte wil de officier dat hij een schadevergoeding van 500 euro betaalt.


De broer van de Hulstenaar had problemen met zijn ex over een omgangsregeling en op 3 juni moest daar maar eens over gepraat worden. En dus reden broer en broer naar de woning van de ouders van de ex waar zij op dat moment verbleef.

Het gesprek veranderde al snel in een krijs-, schreeuw- en gilpartij, waarbij de verwensingen over en weer vlogen en de hele familie van de ex aan meedeed. De broer van de Hulstenaar hield het voor gezien en ging weg. De Hulstenaar zelf startte zijn auto en reed vervolgens over de stoep en door de bloemperken in op de oom van de ex. Volgens Hulstenaar klopte dat van geen meter, want hij was niet naar, maar langs de oom gereden.

De verklaringen die hem in het verdachtenbankje deden belanden berustten, volgens hem, dan ook op leugens en was een complot van de familie. De rechtbank wijst vonnis op 22 maart.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (9-3-2010 om 11:44)
Ik kan me alleen maar aansluiten bij sandy je kan echt niets te veel vragen aan hem hij staat voor iedereen klaar en het is dan ooj te hopen dat het recht zegevierd en alle leugens die ze over je hebben verteld uitkomenn sterkte
** (9-3-2010 om 09:19)
Wel of geen opzet? Ik vind dat je zoiezo niet op zo'n manier langs of op iemand af moet rijden als je net ruzie met iemand heb of heb gehad. Zulke dingen kunnen heel erg slecht aflopen!
Steef (9-3-2010 om 07:53)
Idd marco! het ging over dat de ex wegging bij de broer van de hulstenaar en daar konde ze niet tegen over de regeling van het kind is geen waar. hij mocht ze zien wanneer die maar wou.heb ik toen gehoord.
Sandy (8-3-2010 om 19:31)
@Marco: als je er niet bij ben geweest moet je geen conclusies trekken. Je weet helemaal niet wat er is gebeurt daar, niet te snel oordelen. is niet goed
Sandy (8-3-2010 om 18:38)
Allemaal grote bullshit, de mensen die hem kennen weten wel beter van die jongen. Er zit werkelijk geen kwaad in hem en staat altyd voor je klaar, waar halen ze de onzin vandaan. Kunnen beter echte boeven opsluiten en niet een hard werkende jongen die ook hard voor zijn centjes werkt.
Marco (8-3-2010 om 17:46)
Geef hem 12 maande cel, het was zijn bedoeling met de auto te dreigen.....dat is fout natuurlijk,maar denk dat de andere partij ook niet ook niet zo lief is geweest,.jaloezie in het spel dus..................
Cookie-instellingen beheren