Weerbericht:
Opklaringen, overdag perioden met zon, vandaag nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisjes aangehouden voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 08-03-2010, 22.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Agenten van de Zeeuwse politie hebben maandagmiddag twee winkeldieven aangehouden in een kledingzaak in de Lange Vorststraat in Goes.

Omstreeks 14.00 uur werden twee meisjes van 15 jaar, afkomstig uit de gemeente Kapelle en de gemeente Borsele, door winkelpersoneel betrapt op diefstal. De meisjes waren een pashokje in gegaan met wat sieraden. Toen zij uit het pashokje kwamen hadden ze de sieraden niet zichtbaar meer bij zich.

De dames zijn aangesproken door winkelmedewerkers op het moment dat zij de winkel wilden verlaten. De medewerker vroeg hun of hij in hun tassen mocht kijken. Hiervoor gaven de meisjes geen toestemming. Hierop belde de medewerker de politie en die kwam ter plaatse. De politie mocht wel in de tassen van de meisjes kijken.

Uit de tassen kwamen de sieraden tevoorschijn. De meisjes zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar hebben ze een verklaring afgelegd. Inmiddels zijn de meisjes weer in vrijheid gesteld, tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes. (9-3-2010 om 09:47)
Wil het niet goedpraten maar ken genoeg mensen die met heel wat leuks thuis gekomen dat gestolen is. Heel domme actie dit, doe je toch iets niet goed.
Natas (9-3-2010 om 06:55)
Domme meisjes....,ik vind een winkelier heeft recht op tassen controle te doen,als er niks aan de hand is,,dat heeft men er niet zo,n bezwaar tegen.de winkelier staat ook voor z,n brood,als het netjes en beleefd vragen aan hun ouders krijgen de meisjes mischien wel,kwestie van opvoeding!
Klant (8-3-2010 om 23:32)
Ik zag dat ze werden aangesproken, terwijl ik kort daarvoor juist nog een ander meisje vreemd had zien friemelen. Treurig dat zulke jonge meiden gaan lopen jatten, en nog vreselijk brutaal ook!