Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Gewonde bij eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 09-03-2010, 21.21 uur
Gewonde bij eenzijdig ongeval
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 27-jarige man uit Middelburg is vanmiddag op de Statenlaan in zijn woonplaats gewond geraakt na een val met zijn brommer.


Rond 17.45 uur kwam de man door de fietstunnel uit de richting van Dauwendaele. Na de fietstunnel kwam hij op de rijbaan terecht en kwam vervolgens tegen een gele verkeerspaal tot stilstand. De man wilde na zijn botsing weer wegrijden maar viel even verderop van zijn bromfiets.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de man naar alcohol rook in er door een arts een bloedproef afgenomen. Dit moet uitwijzen of de man onder invloed aan het verkeer heeft deelgenomen. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (10-3-2010 om 06:26)
Als hij alcohol op had,is het logisch dat je wel tegen zo,n paal knalt,om wakker te worden dat je niet bezopen op je brommer moet stappen.kunnen ze neit inzien dat het levensgevaarlijk is met alcohol in het verkeer.
Cookie-instellingen beheren