Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Boetes bij rood licht controle

Toegevoegd: 10-03-2010, 19.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag werd tussen 07.30 en 08.30 uur door bikers van Politie Zeeland een rood licht controle gehouden op de kruising Het Groene Woud / Schroebrug / Blauwedijk in Middelburg.


Deze controle werd gehouden naar aanleiding van een verkeersongeval met letsel op 2 maart jl. en klachten over het verkeersgedrag van fietsers op die kruising. Er werden vier bekeuringen van zestig euro uitgeschreven aan fietsers die het rode licht negeerden.

Ook werd een bromfietser bekeurd voor hetzelfde bedrag omdat hij het eenrichtingverkeer in de buurt van de kruising negeerde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (11-3-2010 om 16:17)
In Middelburg moet je ook niet fietsen, dat is levensgevaarlijk. Alles is afgestemd op een vlot doorstromend autoverkeer. Verkeerslichten blijven voor automobilisten minuten lang op groen staan, terwijl fietsers in een paar seconden de overkant moeten bereiken.
Lydia (10-3-2010 om 21:26)
Misschien dat het eens tijd wordt dat ze de stoplichten vanaf de Schroebrug naar de stad eens beter afstellen! Er kunnen 's morgens maximaal 10 fietsers over en de rest kan wachten. Ook is onduidelijk naar welk fietsstoplicht je moet kijken.
John (10-3-2010 om 21:08)
Goed zo er zou veel meer op fietsers , die door Rood licht rijden , gecontroleerd moeten worden . in Goes zie dit ook maar al te vaak . ook op rontondes rijden ze tegen de richting in. je schrikt je rot . Maar ja Fietsers worden beschermd .
Pinky (10-3-2010 om 19:38)
In 1 uur tijd maar 4 bekeuringen? Jammer, ze hadden juist wat later moeten controleren. Zijn nog teveel fietsers voornamelijk die het rood licht negeren. Levens gevaarlijk.
Souburger (10-3-2010 om 19:34)
Als ze eens onherkenbaar zouden controleren ,,, weet ik zeker dat het veelvoudige aan boetes zouden worden uitgedeeld...
Cookie-instellingen beheren