Spookrijder op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 10-03-2010, 19.25 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanmiddag kwamen bij de meldkamer van de politie diverse meldingen binnen van een spookrijder op de A58 en op de Deltaweg in Goes.

Na enig speurwerk troffen agenten ter hoogte van de Macdonalds in Goes de auto aan. De bestuurder, een 86-jarige Goesenaar, keerde zo nu en dan op de weg en had weinig oog voor het overige verkeer.

De man bleek op weg te zijn naar het CBR in Goes voor een rijvaardigheidstest. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij is thuis afgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ach (12-3-2010 om 13:18)
Nou ja, 't mag duidelijk zijn dat die rijvaardigheidstest niet meer nodig is...triest voor de man maar hij had er zich bewust van moeten zijn dat zijn rijgedrag niet meer toelaatbaar is. Niet slechts vanwege zijn leeftijd, want genoeg jongeren zijn ook een gevaar op de weg, maar dan bewust.
Patrick (11-3-2010 om 21:57)
@Kees. Dat heeft niets met elkaar te maken,dit was een paar uur eerder. Hij reed rond 14.30 uur op de A58 en op de Deltaweg was nog vroeger volgens een collega!!! Het is dus allemaal goed afgelopen.
Ernstig (11-3-2010 om 10:55)
Dit vind ik echt triest die man moeten ze laten voorkomen bij de rechter en een boete moeten geven. Hij is een gevaar voor andere weggebruikers hetzelfde geld rijd hij op andere auto's in en vallen er doden. Goed gehandeld van de politie meteen afpakken niet meer terug geven.
Piet (11-3-2010 om 09:22)
Helemaal mee eens dat deze leeftijdscatagorie misschien wat extra rijlessen nodig heeft maar als wij met zn allen op zoek zijn naar iets wat deze man ook aan het doen was rijden we allemaal al gekken met plotseling remmen en afslaan zonder richting aangeven.
Jet (11-3-2010 om 08:38)
Heel erg om te zeggen maar dit was de test der testen helaas en die zal hoogst waarschijnlijk ook zijn rijbewijs niet terug krijgen maar wel erg want hij is zijn vrijheid ook kwijt en zal afhankelijk worden van anderen en dat zal niet mee vallen toch sterkte voor de man
Arie (11-3-2010 om 08:03)
Er zijn wel meer mensen met weinig oog voor het overige verkeer, niet allemaal al 86 jaar oud, van die lui die 65 rijden als je 80 mag en dan toch gaan toeteren als je inhaalt. Keihard aanpakken! Er wordt in Zeeland meer slecht gereden dan te hard.