Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 268 km

Taakstraf voor Vlissinger na verkeersruzie

Toegevoegd: 11-03-2010, 17.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 26-jarige Vlissinger, tegen wie een gevangenisstraf van een jaar, waarvan vier maanden voorwaardelijk was gevorderd is vandaag door de rechtbank in Middelbrug veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur.


Zijn  26-jarige neef, eveneens uit Vlissingen kwam er met een taakstraf van honderd uur vanaf.  Daarnaast kregen beide mannen een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden opgelegd. Tegen de neef was 240 uur werkstraf en vier maanden voorwaardelijk geëist.

Op 16 augustus veroorzaakt de Vlissinger in zijn plaats een bijna-auto-ongeluk, en daar ontstond met de bestuurder daarvan, een 31-jarige Middelburger onenigheid over. Een woordenwisseling ontaarde in duw en trekwerk en vervolgens in mishandeling van de Middelburger.

De Vlissinger ging naar huis maar ging kort daarna  samen met zijn neef weer op zoek naar de Middelburger om opnieuw te praten. Ook dat mislukte, want binnen de kortste keren ontstond er een vechtpartij, waarbij de Middelburger rake klappen kreeg.  

Zie ook:
- 25/02/2010: Celstraf geëist voor verkeersruzie
- 18/08/2009: Mannen mishandeld bij verkeersruzie


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren