Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor drugsdealers

Toegevoegd: 11-03-2010, 17.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vandaag een 53-jarige Goesenaar voor het dealen in heroïne veroordeeld tot een verblijf achter de talies van dertig maanden cel.


De officier van justitie had hem graag voor vier jaar achter de tralies gezien. Zijn één jaar jongere vriendin en partner, tegen wie 3 1/2 jaar cel was geëist verdwijnt voor twee jaar in het cachot. Een gemeenschappelijke kennis kreeg in plaats van de geëiste twaalf maanden cel een gevangenisstraf gelijk aan het voorarrest (35 dagen), een voorwaardelijke celstraf van 145 dagen plus een taakstraf van 240 uur.

Het klantenbestand van het trio bestond uit een kleine groep vaste gebruikers. Dealen deden ze voornamelijk om in hun eigen drugsverslaving te kunnen voorzien.

Zie ook:
- 25/02/2010: OM wil celstraf voor drugsdealers


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (12-3-2010 om 07:40)
Afkicken?? Dan mogen ze eerst weleens in de gevangenis een zodanig beleid voeren, dat er niks meer stiekem door bewakers e.d. bijverdient wordt, met binnenbrengen van drugs en alc. Dan pas wordt het echt afkicken, nu niet hoor, het enige wat er niet mag is gewoon de buitenlucht in.
John (11-3-2010 om 19:46)
Goed zo , dat gaat er op lijken 3 Jaar Cel. Kunnen ze gelijk Afkikken . Nu de andere Harddrugs Dealers nog. Er lopen er nog genoeg op de bevelanden. Pakken die Hap
Cookie-instellingen beheren