Man gewond na verkeersruzie

Toegevoegd: 12-03-2010, 12.49 uur

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Vlietstraat in Terneuzen vond vrijdagochtend een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.

Een 36-jarige automobilist uit Hulst reed door de Vlietstraat en moest in verband met het overige verkeer afremmen. Een achter hem rijdende 22-jarige Terneuzense bestuurder kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.

Na de aanrijding ontstond tussen beide bestuurders een handgemeen waarbij over en weer enkele klappen en schoppen werden uitgedeeld. Ook een inzittende uit de achterste auto was hierbij betrokken.

De 36-jarige man is daarna voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan. Over letsel bij de andere man is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (13-3-2010 om 15:10)
Ik hoop dat de verzekering in beide gevallen niks uitkeert dan denken ze de volgende keer meschien eens na voordat ze hun vuisten er bij halen
Lienepien (13-3-2010 om 15:04)
Dus zo lossen we dat tegenwoordig op. Gewoon er op slaan manman niet normaal meer tegenwoordig. De achterste bestuurder heeft waarschijnlijk lopen bumperkleven. Heb zelf zo ook eens een ongeluk had door een bumperklever bah haat mensen die dat doen hou toch afstand man.
Wouter (13-3-2010 om 11:06)
Ik neem aan dat de getuige zich ook heeft gemeld bij de politie.
Erik (13-3-2010 om 08:58)
Is er nog geen genoeg agressie in het verkeer en elders bijvoorbeeld hulpdiensten en busschaufeurs de politie moed zwader strafen
Frans (13-3-2010 om 02:06)
Zelf geen afstand houden en dan boos worden op de voorganger als ze erop knallen. Opsporen, dikke schadevergoeding laten betalen, en een week brommen op z'n minst.
Ronn (12-3-2010 om 20:59)
Er was geen sprake van dat de man moest remmen voor overige verkeer, er reed echter geen auto of andere weggebruiker voor deze man. De man trapte bewust vollebak zijn rem in zodat de auto achter hem kon rammen.