Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Goederentrein botst tegen auto

Toegevoegd: 12-03-2010, 12.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Op een bedrijfsterrein aan de Denemarkenweg bij Nieuwdorp vond vrijdag rond 00.30 uur een aanrijding plaats tussen een goederentrein en een auto.

De automobilist, een 22-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, reed over het bedrijfsterrein om een stroomstoring te verhelpen en al kijkend naar de te repareren onderdelen, stak hij een aantal spoorstaven over.

Plotseling werd hij gegrepen door de locomotief van een goederentrein en hij kwam klem te zitten tussen de locomotief en de vangrail. De man kwam met de hulp van enkele collega's ongedeerd uit zijn auto. Van de auto was, behalve het bestuurdersgedeelte, niets meer heel. Over schade aan de locomotief is niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ans (13-3-2010 om 16:11)
Nou meneer,hopelijk ben u van de schrik bekomen want wat is dat een verhaal zeg pfff. u heb superveel geluk gehad,blij toe. sterkte om dit te verwerken want ik denk dat dat beeld niet zomaar uit je hoofd verdwenen is!!
Manon. (13-3-2010 om 11:52)
Wat heeft deze meneer geluk gehad zeg!
Dave (12-3-2010 om 13:54)
Tjonge.. Die heeft een engeltje bij zich
Susanne (12-3-2010 om 13:07)
Die meneer heeft wel een engeltje op zn schouder gehad zeg... wonderbaarlijk!!