Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 12-03-2010, 15.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
ELLEMEET - Bij een eenzijdig ongeval op de Kuijerdamseweg in Ellemeet is vrijdagmiddag een 65-jarige vrouw gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats. De vrouw botste in een flauwe bocht tegen een boom, raakte daarna een sluisje en kwam tot stilstand tegen een slootkant. De brandweer heeft de vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland uit haar auto gehaald.

Zij is met armletsel naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. Haar auto is weggesleept.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verbaasde gemeentelijke belastingbetaler (15-3-2010 om 22:28)
Nu snap ik waarom er een weringscampagne gaande is bij de brandweer Schouwen-Duiveland. Drie brandweerauto's, 2 personenbusjes, 1 auto van een OVD en nog brandweerlieden die met eigen auto achterop komen. Belachelijk voor zo'n simpel eenzijdig ongeval. Zijn hier geen afspraken over gemaakt