Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Twee jongens beroofd bij supermarkt

Toegevoegd: 12-03-2010, 16.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagmiddag zijn twee jongens van 10 en 12 jaar oud in Vlissingen beroofd van enkele boodschappen. Het voorval rond 12.15 uur plaats bij een supermarkt aan de van Hogendorpweg.

De jongens hadden boodschappen gehaald bij de supermarkt en bonden de friet, frikandellen en broodjes, onder hun snelbinders. Bij het wegrijden vielen de boodschappen op de grond.


Een man raapte de boodschappen op maar gaf alleen de broodjes terug aan de jongens waarna hij wegliep met de friet en de frikandellen naar een flat nabij de supermarkt. Het signalement van de man luidt als volgt:
- 40 tot 45 jaar oud
- Grijs haar Brildragend en gekleed in een bruine leren jas

Getuigen of personen die meer kunnen vertellen over deze diefstal kunnen bellen naar nummer 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Vlissingen. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen naar 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oudvlissinger (13-3-2010 om 20:01)
@Loki, heb je het zien gebeuren? Of is dit weer een poging om de jeugd een naam te geven. Het zijn niet altijd jongeren die voor problemen zorgen. Ook genoeg ouderen zorgen voor problemen. Probeer eens een bredere kijk op de wereld te hebben. Erg zwak van zo'n man. Sterkte voor de jongens.
Natascha tnt (13-3-2010 om 17:07)
Sorrie mensen ik weet dat dit verhaal niet klopt ik ken deze man. oordeel niet te snel deze man is een super gozer dus ga niet zo over hem praten de jongens zijn fout in dit geval . VALSE AAN GIFFTE DUS !!
Ans (13-3-2010 om 16:08)
@loki. Hoe weet je dat dan was je erbij? Gewoon een vraagje hoor is niet aanvallend bedoeld. Ben gewoon benieuwd hoe de vork in de steel zit vandaar.
Boo (13-3-2010 om 16:02)
En daar ga je weer met je goeie fatsoen. Stoer van die jongens. En die arme man staat te boek als een dief!
Condor (13-3-2010 om 14:07)
Hoe dom zijn mensen? Snap dat toch gewoon, die jochies hebben vast heel de boel verzonnen. En die man zal nooit gevonden worden omdat hij niet bestaat! Zonde om hier nog woorden over vuil te maken. Gewoon de gemaakte kosten op de ouders verhalen.
Onbekend (13-3-2010 om 12:36)
Ik denk niet dat hij dit gedaan heeft omdat hij zo'n honger had. Want als je te weinig geld hebt om eten te kopen zal je vast geen frituurpan hebben...
Cookie-instellingen beheren