Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbraak in woningen en bedrijfsauto

Toegevoegd: 13-03-2010, 12.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Vrijdag tussen 18.30 en 22.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Donkereweg in Noordgouwe.

Er werd een ruit geforceerd en de woning werd doorzocht. Weggenomen werden sieraden en een rijbewijs. Later werden een gedeelte van de sieraden en het rijbewijs teruggevonden in de bosjes in de buurt van de woning.

Tussen vrijdag 20.00 en zaterdag 01.00 uur werd ingebroken in een woning aan D'heule in Nieuwerkerk. Ook bij deze woning werd een ruit geforceerd en werd het pand doorzocht. Er werden een camera ter waarde van enkele honderden euro's en wat buitenlandse munten met een totale waarde van enkele tientallen euro's gestolen.

Op de Zuidweg in Kattendijke werd tussen vrijdag 12.00 en zaterdag 05.00 uur een bedrijfsauto opengebroken. Uit de auto werden koffers met gereedschap, koelonderdelen en administratie gestolen. Verder werden ook een verrekijker, het radiofrontje, een oplader en een portemonnee met muntgeld weggenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750