Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Man geeft agent een kopstoot

Toegevoegd: 13-03-2010, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Rosegracht in Terneuzen werd zaterdag rond 04.00 uur een 40-jarige man uit die plaats aangehouden.

Dienstdoende agenten reden rond dat tijdstip de poort bij het bureau uit en zagen een fietser zonder verlichting rijden. De agenten wilden hem hiervoor bekeuren maar de man voldeed niet aan het bevel om zijn id-kaart te tonen. Hierop werd hij aangehouden.


Bij het naar binnen gaan in het bureau gaf hij de agent die de deur openmaakte een kopstoot en deze viel daardoor tegen de balie. De 40-jarige Terneuzenaar is overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Berdine (13-3-2010 om 15:52)
Dader alle medische kosten laten betalen, geen slappe taakstraf maar aanklagen wegens opzettelijk trachten toebrengen lichamelijk letsel, agent had zware hersenschudding/letsel op kunnen lopen. Als hij ergens werkt: informeer zijn baas, ontslaan die geweldadige dader van agentenmishandeling!
Rob (13-3-2010 om 14:43)
Deze figuur mogen ze hard straffen, ga maar een jaartje de cel in
******* (13-3-2010 om 13:17)
Agenten, pepperspray!!
Cookie-instellingen beheren