Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man geeft agent een kopstoot

Toegevoegd: 13-03-2010, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Rosegracht in Terneuzen werd zaterdag rond 04.00 uur een 40-jarige man uit die plaats aangehouden.

Dienstdoende agenten reden rond dat tijdstip de poort bij het bureau uit en zagen een fietser zonder verlichting rijden. De agenten wilden hem hiervoor bekeuren maar de man voldeed niet aan het bevel om zijn id-kaart te tonen. Hierop werd hij aangehouden.

Bij het naar binnen gaan in het bureau gaf hij de agent die de deur openmaakte een kopstoot en deze viel daardoor tegen de balie. De 40-jarige Terneuzenaar is overgebracht naar Torentijd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (16-3-2010 om 13:52)
En als er weer een knokpartij is in het centrum dan zijn ze weer in geen velde of wege te bekennen. Dan staan ze natuurlijk weer fietsers te bekeuren. Boetes schrijven is ook veeeel belangrijker dan veiligheid natuurlijk.
Visje (15-3-2010 om 11:11)
@ peter en gi...... ben het met jullie eens. Wat is dat nou voor domme opmerking die mogen echt niet voor zoiets peperspray gebruiken moeten ze allemaal verantwoorden hoor!!!!!
Zoop (15-3-2010 om 10:48)
@ peter, niet iedereen is voor een totalitair beleid. En de grootste irritatie is nog altijd bumperkleven en zeker ook in zeeland tergend slome zondagsrijders.. Fietsers zonder licht komen niet echt voor in de irritatie top... en auto's zonder verlichting dan ? Gelijk torentijd volgens u ?
Petert (15-3-2010 om 10:37)
Laat de politie te werk gaan als bijvoorbeeld in Spanje... Als je daar een agent aanvalt maak je kennis met een wapenstok. Ook zo voor de nieuwe mode om hulpverleners lastig te vallen. Laat de regering aub eindelijk de politie meer bevoegdheden geven als alleen maar dit slappe sociale gelu...
Condor (15-3-2010 om 10:36)
Weer allemaal van die domme reacties en dan ook nog eens vol met van die domme spelfouten. Ik weet uit ervaring dat die "ambtenaren" ook wel eens fout zitten en dan is die kopstoot wel grof maar misschien een ontlading? Als je respect verdiend dan krijg je het ook! En anders nemen ze het wel. Hahah
Lianne van es (15-3-2010 om 10:02)
Gewoon waarschuwen had toch ook wel gekund? Waarom direct een bon uitschrijven? MIdden in de nacht, zo druk is het verkeer dan niet of is dat in terneuzen anders? Zo kweek je agressie!