Weerbericht:
Bewolkt en regen, van het zuidwesten uit droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier mannen aangehouden in Goes

Toegevoegd: 13-03-2010, 12.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Westwal in Goes werden zaterdag rond 04.30 uur vier mannen aangehouden.


Door de politie was gezien dat één van hen, een 23-jarige man uit Zoetermeer, even daarvoor op de Grote Markt tegen een voorbijrijdende taxi trapte, waardoor deze beschadigd raakte. Ook had hij geürineerd op de openbare weg.

Daarna stapte de man, samen met nog drie anderen, in een auto en ze reden weg. Op de Westwal werd de auto door de politie gestopt en werd de Zoetermeerder aangehouden. De bestuurder van de auto, een 21-jarige Rotterdammer, bleek niet in het bezit te zijn van en rijbewijs en had 1,5x teveel gedronken. Ook hij werd aangehouden.

Toen in de auto ook allerlei wapentuig waaronder een mes en een boksbeugel werden aangetroffen, werden ook de andere twee inzittenden, een 21-jarige man uit de gemeente Tholen en een 21-jarige inwoner van Kapelle aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (4-4-2010 om 22:28)
Wat komen die hier dan doen met dat wapentuig ? Of kan ik "met" weglaten...
Jamilla (15-3-2010 om 21:51)
Nou dima,ik kan je nu al vertellen deze jongens waren niet van de criminele circuit.. 1 van deze jongens ken ik en zonder rijbewijs rijden doen er wel meer in NL niks bijzonders meer aan, pissen doen mannen overal dus dat is ook geen nieuwtje en drank gebruik in het verkeer? waar gebeurd het niet?
Walter (14-3-2010 om 21:16)
@Arie Gelukkig is dit niet het geval, iemand die geen rijbewijs heeft wordt gezien als beginnend bestuurder en zal dus sneller een hogere sanctie krijgen. Ook zal de Officier van Justitie hem een sanctie opleggen voor het rijden zonder rijbewijs. (gelukkig!)
Jordy (14-3-2010 om 17:19)
Arie, daar zit je er even naast. Op het moment dat je een auto bestuurd, terwijl dat helemaal niet mag. Plus drankgebruik, word je gewoon vervolgd voor het drankgebruik zoals iedere normale bestuurder plus je krijgt een bekeuring voor het feit dat je geen rijbewijs heb.
Arie (14-3-2010 om 10:06)
Even, iemand die geen rijbewijs heeft mag niet rijden, iemand die niet mag rijden kan niet 1,5x de maximale hoeveelheid alcohol op hebben die is toegestaan, want het was niet toegestaan om te rijden. Dus, 1,5 x 0 = 0. De man kan niet worden vervolgd voor het drankgebruik. (helaas) ;)
Patrick (14-3-2010 om 08:34)
Gezellige mannen! Laat ze blijven waar ze thuis horen!