Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later langs de zuidwestkust mogelijk veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 19 km

Vier mannen aangehouden in Goes

Toegevoegd: 13-03-2010, 12.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Westwal in Goes werden zaterdag rond 04.30 uur vier mannen aangehouden.


Door de politie was gezien dat één van hen, een 23-jarige man uit Zoetermeer, even daarvoor op de Grote Markt tegen een voorbijrijdende taxi trapte, waardoor deze beschadigd raakte. Ook had hij geürineerd op de openbare weg.

Daarna stapte de man, samen met nog drie anderen, in een auto en ze reden weg. Op de Westwal werd de auto door de politie gestopt en werd de Zoetermeerder aangehouden. De bestuurder van de auto, een 21-jarige Rotterdammer, bleek niet in het bezit te zijn van en rijbewijs en had 1,5x teveel gedronken. Ook hij werd aangehouden.

Toen in de auto ook allerlei wapentuig waaronder een mes en een boksbeugel werden aangetroffen, werden ook de andere twee inzittenden, een 21-jarige man uit de gemeente Tholen en een 21-jarige inwoner van Kapelle aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (13-3-2010 om 13:38)
Een stelletje ''ZWARE'' jongens dus....voorlopig vastzetten zodat ze goed de tijd krijgen over hun gedrag [ en misschien hun criinele plannen] te kunnen nadenken en hopelijk dan tot inkeer komen om voortaan normaal aan de samenleving deel te gaan nemen !!!