Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie betrapt dronken bestuurders

Toegevoegd: 14-03-2010, 16.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingevorderd van een aantal automobilisten. Dit omdat ze met teveel alcohol op achter het stuur zaten.


Op de Ten Ankerweg in Tholen werd zaterdagavond rond 21.15 uur een 26-jarige automobilist uit Halsteren betrapt op rijden onder invloed. Dezelfde avond omstreeks 23.30 uur werd op de Poortvlietsedijk in Poortvliet een 22-jarige Poolse automobilist aan de kant gezet. Ook hij had teveel alcohol op.

Op Plein 1940 in Middelburg vond zaterdag omstreeks 23.00 uur een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén van de bestuurders, een 31-jarige Middelburger, had teveel alcohol gedronken. Ook hij moest zijn rijbewijs inleveren.

In Goes op de Westhavendijk werd zondag rond 03.15 uur een 21-jarige automobilist uit de gemeente Borsele gecontroleerd. Ook hij had teveel alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

Op de Boulevard Evertsen in Vlissingen zagen agenten zondag rond 04.00 uur een auto over de stoep rijden. Bij het aanspreken van de bestuurder bleek dat hij aan het sms-en was. Ook bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar hij zijn rijbewijs moest inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (15-3-2010 om 12:51)
Alle rijbewijzen en auto's innemen en over 5 jaar opnieuw examen doen.
Cookie-instellingen beheren