Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 132 km

Gewonde bij ongeluk Waterlandkerkje

Toegevoegd: 15-03-2010, 10.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WATERLANDKERKJE - Bij een ongeluk in Waterlandkerkje is vanochtend een vrouw gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak belandde rond 08.45 uur een personenauto op zijn kop in een droge sloot naast de Turkeijeweg. Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een ongeval met beknelling. Meerde brandweerwagens, drie ambulances en de traumahelikopter uit Brugge werden opgeroepen om te helpen bij het ongeluk.


De inzittenden konden zonder al te grote problemen uit de auto worden gehaald. De traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest. De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Sluis had door het ongeval last van haar nek en rug.  Haar twee kinderen kwamen met de schrik vrij.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De 30-jarige vrouw is voor onderzoek, samen met haar kinderen, naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Bergingsbedrijf Schout heeft de auto afgesleept. Het voertuig liep grote schade op. Een rijbaan was enige tijd gestremd. De brandweer leidde het verkeer langs het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina bijkerk (18-3-2010 om 08:56)
Hetty, wat een schrik, als ik zo dat autootje bekijk, is het een wonder dat jullie er zo goed van afgekomen zijn. Wees daar maar dankbaar voor, materiele schade is jammer, maar is weer te vervangen. Veel sterkte, hoor! Het zal nog wel even verwerken zijn, ook voor je kinderen.
Petra (17-3-2010 om 11:58)
Hoe heeft dit nu kunnen gebeuren Hetty, ik schrok wel even toen ik dit las, ben blij dat alles nog zo goed is afgelopen, en ja dat de mini nu nog meer mini is dat is maar bijzaak een auto is te vervangen, je gezin daarin tegen niet. Veel sterkte meid en ook voor de kinderen
Hetty prins de eigenaar van dit voertuig (15-3-2010 om 12:59)
Beste mensen, Van mijn mini is zoals jullie zien niet veel meer over. Hij is nu echt mini. Met mij en de kinderen gaat alles goed. De kinder hebben niets en ik ben nog wel even aan het opknappen thuis. Maar enorm bedankt voor jullie mede leven . groetjes hetty.
Blauw (15-3-2010 om 11:03)
Sterkte voor de eigenaar.
Cookie-instellingen beheren