Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken hardrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 15-03-2010, 16.13 uur
Door: Danielle Gillesse
TERNEUZEN - Een 25-jarige man uit Terneuzen is zondagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij teveel had gedronken en 71 kilometer te hard reed. Ook reed hij door rood op de N61.

De politie hield de man rond 23.00 uur aan op de Terneuzensestraat in Zaamslag, nadat ze hem al enige tijd hadden gevolgd vanaf de Tractaatweg. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren. De Officier van Justitie zal bepalen wanneer hij dit terug krijgt.


Ook moest hij een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij drieënhalf keer teveel alcohol had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn van Vooren (16-3-2010 om 09:49)
Belachelijk zeg... Ik ben het helemaal met roy eens Iedereen rijd wel eens te hard en 's avonds is er toch geen kip op straat te bekennen. En een paartjes teveel op wat kan dat nu kwaad zeg. Ik vind het kinderachtig gedrag van de politie Iedereen haald wel eens kattekwaad uit net zoals ik
Zoop (15-3-2010 om 22:41)
Een onvervalste dronken dollemansrit... Toch maar goed dat er controle is.
Roy Matthijs (15-3-2010 om 21:58)
Belachelijk, iedereen drinkt er wel eens 1tje teveel. Wat kan dat nou kwaad, het was ook al laat. Dan is er toch geen kip op straat. Dan mag je van mij gewoon wat harder rijden. Mij hielden ze ook aan toen ik van een persooneelsfeestje kwam. Ook om half 5 in de morgen.
Bianca (15-3-2010 om 19:25)
Die denkt dat hem niks kan overkomen zeker? Na alle berichten van de afgelopen tijd zou je toch beter moeten weten! Nooit meer laten rijden dus of hem eens met nabestaanden laten praten die dit ook hebben meegemaakt. Hij zal dan wel schrikken!
Automobilist (15-3-2010 om 18:02)
Rijbewijs nooit meer terug geven.
Hennie (15-3-2010 om 17:43)
Waarom nog bekijken of die vent zijn rijbewijs terugkrijgt! Echt idioterie in optima forma! NOOIT MEER NATUURLIJK. Nederlandse Rechtspraak: Mietjes.
Cookie-instellingen beheren