Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 89 km

Dronken hardrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 15-03-2010, 16.13 uur
Door: Danielle Gillesse
TERNEUZEN - Een 25-jarige man uit Terneuzen is zondagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij teveel had gedronken en 71 kilometer te hard reed. Ook reed hij door rood op de N61.

De politie hield de man rond 23.00 uur aan op de Terneuzensestraat in Zaamslag, nadat ze hem al enige tijd hadden gevolgd vanaf de Tractaatweg. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren. De Officier van Justitie zal bepalen wanneer hij dit terug krijgt.


Ook moest hij een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij drieënhalf keer teveel alcohol had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roy Matthijs (17-3-2010 om 18:07)
Gewoon belachelijk, je mag steeds minder achter stuur geen eens drinken, bellen etc etc. Waar gaat de wereld toch heen. Ik drink regelmatig en rij ook nog auto er is nog nooit iets gebeurd bij mij. En als er wat gebeurd ligt het toch echt meestal aan die ander
Chicka68 (16-3-2010 om 14:43)
@Roy:waar zit je verstand? Moet er weer iemand overhoop gereden worden voordat iemand als jij beseft dat je niet mag drinken als je rijdt? Ik begrijp de behoefte niet om jezelf en een ander in gevaar te brengen. Alleen drinkers zien het gevaar niet, tot het te laat is. Vaak ten koste van een ander.
Wieneitut (16-3-2010 om 14:37)
Doormidden knippen dat rijbewijs en dat van Roy ook maar gelijk ophalen, want die denkt zeker ook dat 'm niets kan gebeuren. En als hij dan een ongeluk veroorzaakt met teveel drank op, dan is het te hopen dat hij niemand anders dan zichzelf verwond.
Chauffeur (16-3-2010 om 13:31)
Dan hebben jullie niet gezien hoe gevaarlijk de politie zelf heeft gereden !
Judith (16-3-2010 om 10:12)
Beetje vreemde reactie roy. het gaat er toch niet om of hij alleen op straat rijd. hij kan zichzelf ook tegen een boom aanrijden.
Miranda (16-3-2010 om 09:59)
@ Roy Matthijs: op welke planeet was dat precies?
Cookie-instellingen beheren